Verzekeringscup 6 juni 2015

Het programma

In tegenstelling tot de vorige jaren begint de dag om 11.00 uur, dit heeft te maken dat Frankrijk sinds kort de mogelijkheid heeft om op de koersen te wedden die in Wolvega worden verreden. Zij beginnen die dag om 11.30 uur met uitzenden van de paardenraces voor het publiek. Het programma ziet er als volgt uit:

10:30 uur:   Ontvangst
11:00 uur:   Welkomstwoord
11:15 uur:   Start Verzekeringscup Mini Draverij
11:30 uur:   Start eerste koers
12:00 uur:   Walking lunch
14:15 uur:   Verzekeringscup 2015
14:45 uur:   Einde laatste koers
15:00 uur:   Afsluitende borrel in de Virgill Boko bar 
16:30 uur:   Einde 

Hoe kun je zelf voorspellen?

Wil je meedoen, zend dan jouw voorspelling via het invulformulier hiernaast aan ons in. Je moet raden welke deelnemer eerste wordt, welke deelnemer als tweede aankomt en welke tijd er gelopen wordt. De race gaat over één kilometer en de snelheid ligt zo rond de 46 kilometer per uur. Ter referentie: vorig jaar was de winnende tijd 1.17.8 (1 minuut 17.8 seconde). Geef je voorspelling ook zo op: 1.xx.x.

Terugblik op de verzekeringscup 2011

Op zaterdagavond 19 Maart 2011 werd een evenement georganiseerd voor de medewerkers in de co-assurantiemarkt. We hebben een avond met ruim 175 mensen genoten van goed eten, top paardensport en hebben (gezamenlijk) een gokje gewaagd. Geen van de deelnemers was vooraf (erg) bekend met de paardensport.

Verzekeringscup

Om de avond nog wat extra spanning te geven is er een koers om de Verzekeringscup verreden. Dit was een koers waar 8 branche-genoten meegereden hebben op een zogenaamde duo-sulky. De winnaar van de wisseltrofee werd Alice Simons van HDI-Gerling.

Bezoekers uit de Verzekeringsmarkt

Voor de bezoekers uit de verzekeringsmarkt hebben we een seperate actie. Net als vorig jaar heb je de kans om jouw voorspelling VOORAF in te zenden en zo kans te maken op mooie prijzen, waaronder een Apple Ipad en Apple Ipod.

Voorspel en maak kans op Apple prijzen

Een koers wordt nog spannender als er voor jou ook iets te winnen is. Bij normale koersen kan dit door een weddenschap te plaatsen. Op de verzekeringscup kan niet gewed worden. Net als vorig jaar hebben we daarom voor de aanwezigen uit de verzekeringsmarkt, maar ook voor de andere bezoekers, mooie prijzen ter beschikking gesteld.

Win een Apple

Bezoekers van de koersbaan

De betalende bezoekers van de koersbaan kunnen bij de ingang kiezen voor een lot met hierop één van de deelnemers aan de verzekeringscup. Indien jouw deelnemer de verzekeringscup weet te winnen, ding je mee naar mooie prijzen, waaronder een Apple Ipad en een Apple Ipod.

Save the date: 6 juni 2015

Hoofdsponsors pijl

Allianz Amlin ASR Avero Achmea Delta Lloyd HDI Gerling Zurich Swiss Re

Sponsors

Verzekeringscup steunt Het Vergeten Kind