Verzekeringscup 6 juni 2015

Verzekeringscup

Verzekeraars zinnen op revanche

Vorig jaar won Hendrik van Essen van Amlin de race om de verzekeringscup. De andere verzekeraars zinnen op revanche. Binnenkort kunnen we de “gladiatoren” van dit jaar aan jullie voorstellen. Er zal in ieder geval één debutant zijn: Swiss Re is nieuw onder de strijders.

Het vergeten kind blij met Verzekeringscup

Prijsuitreiking op baan 1.jpg

Prijsuitreiking op baan2.jpg

Babette van Veen neemt cheque voor Het Vergeten Kind in ontvangst.

 

 

De winnaar van Verzekeringscup 2014

Prijsuitreiking op baan 1.jpg

Prijsuitreiking op baan2.jpg

Amlin - Hendrik van Essen

 

 

Dankbrief Het Vergeten Kind

Den Haag, 16 juni 2014

 

Betreft: hartelijk dank voor uw donatie

 

Geachte heer Bleeker,

Wat fijn dat u een donatie heeft gedaan aan Stichting Het Vergeten Kind van € 10.000,- ten behoeve van de Tovertuin in Amsterdam.
 

Mede door uw donatie kunnen wij een zonnestraal brengen in het leven van kinderen die een moeilijke kindertijd doormaken. Vergeten kinderen in Nederland van 0 tot 18 jaar die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn en noodgedwongen in sobere opvangcentra opgroeien. Hoe kan het dat we een kind met een gebroken been beter behandelen dan een kind met een gebroken ziel? Hoe kunnen we verwachten dat een kind emotioneeel benaderbaar is als we ze blijven opvangen in kale, met linoleum bepleisterde onderkomens? Het doet ons goed dat ook u vindt dat een kinderleven niet zo moet beginnen.
 

Onze wens is ervoor te zorgen dat deze vergeten kinderen niet langer worden vergeten. Dat ze worden opgevangen op plekken waar ze zich welkom en veilig voelen. Een plek waar ze kunnen spelen, bewegen en tot rust komen. Met de juiste begeleiding om hun trauma’s te verwerken. En met betere nazorg als ze eenmaal uit de opvang vertrekken.
 

Heel veel dank daarvoor!
 

Voor meer informatie over onze kinderdoelen sturen we u graag bijgaande folder toe.
 

Met een lach,

Stichting Het Vergeten Kind

Daphne Schreuder
Directeur

Trainingsdag 9 mei Zwaanshoek

Vrijdag 9 mei jl. werd er door de organisatie van de Verzekeringscup een trainingsdag op het complex van Rob de Vlieger in Zwaanshoek georganiseerd. Ondanks de harde wind en regen vonden de deelnemers het erg leuk. De ochtend hebben we afgesloten met een lunch.

Hiltje Tjalsma en Rob de Vlieger bedankt voor de gastvrijheid.

Voorspel en maak kans op Apple prijzen

Een koers wordt nog spannender als er voor jou ook iets te winnen is. Bij normale koersen kan dit door een weddenschap te plaatsen. Op de verzekeringscup kan niet gewed worden. Net als vorig jaar hebben we daarom voor de aanwezigen uit de verzekeringsmarkt, maar ook voor de andere bezoekers, mooie prijzen ter beschikking gesteld.

Save the date: 6 juni 2015

Alle branches zijn van harte welkom

De verzekeringsdag is gestart als initiatief voor medewerkers in de co-assurantiemarkt voor brandverzekeringen. Het doel is om elkaar te treffen in een informele sfeer, aangezien dit in onze steeds digitaler wordende wereld moeilijker is.

 

Na twee zeer succesvolle edities wordt de verzekeringsdag sinds 2013 uitgebreid naar alle branches. Het lijkt ons heel gezellig om de groep van ca. 200 verder uit te breiden. Iedereen werkzaam in de co-assurantie verzekeringsmarkt is dan ook van harte welkom.

 

 

Binnenkort kunt u zich via een vernieuwde website elektronisch aanmelden.

 

Hoofdsponsors pijl

Allianz Amlin ASR Avero Achmea Delta Lloyd HDI Gerling Zurich Swiss Re

Sponsors

Verzekeringscup steunt Het Vergeten Kind